Jobbeschreibung

Loading...

Junior Accountant (1373)

 • Ort:
  Tielt, R. Tavernierlaan 2
 • Aufteilung:
  MCAM
 • Abteilung:
  Finance
 • Voll- / Teilzeit:
  Full Time
 • Abschlussdatum:
  30 Juni 2024
Junior Accountant

De Mitsubishi Chemical Group levert Specialty Materials met een continue passie voor het creëren van innovatieve oplossingen. Wij combineren uitgebreide expertise en leiderschap op het gebied van materiaalkunde binnen de kernmarktsegmenten: Mobiliteit, Digital, Food en Healthcare. Door het bieden van geavanceerde, op chemie gebaseerde oplossingen maken onze 70.000 medewerkers de transformatie van de industrie mogelijk, boeken ze technologische vooruitgang en verhogen ze onze levenskwaliteit. Dit allemaal de elementen van onze slogan indachtig: “Science. Value. Life.”

Onze Specialty Materials Business Group is een globale producent en verdeler van half-afgewerkte -(platen, staven, buizen) en afgewerkte producten gemaakt van kunststoffen. Wij zijn de marktleider in het verwerken van deze kunststoffen en composietmaterialen die de eigenschappen van metalen en andere materialen overstijgen. Onze producten worden meestal gebruikt voor industriële toepassingen. We zijn actief in 20 landen en onze site in Tielt is met onze 430 medewerkers een van onze meest cruciale locaties.

 

Jouw takenpakket?

In lijn met de ‘algemeen boekhoudkundige' en ‘specifiek bedrijfsinterne' regels: alle activiteiten in verband met de administratieve verwerking en inboeken van leveranciersfacturen – en creditnota's, boekhoudkundige gegevens en rapportering om bij te dragen tot een correcte en tijdige verwerking van boekhoudactiviteiten en een correct en tijdig betalingsverkeer met leveranciers.

Bijdrage tot de maandelijkse afsluiting en rapportering door o.a. te assisteren bij:

 • Het toewijzen en opvolgen van vast actief en berekenen en boeken van afschrijvingen, opvolgen indienststelling en buitengebruik;
 • Taken in maandafsluiting;
 • Opstellen van wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse rapporten en uitvoeren algemeen administratief werk om bij te dragen tot een correct boekhoudadministratie en managementrapportage.

 

Part-time assistentie bij de leveranciersboekhouding (van A tot Z) om een tijdige betaling naar de leverancier te garanderen en tot een correcte rapportering te komen:

 • De correctheid van de facturatiegegevens van de ontvangen leveranciersfacturen controleren om na te gaan of ze zijn opgesteld conform de Belgische boekhoudwetgeving;
 • De leveranciersfacturen - zowel met als zonder bestelbon - om een tijdige en correcte administratie van kosten naar kostensoort en –plaats te garanderen, alsook de tijdige betaling van leveranciers;
 • Bij incorrecte facturatiegegevens, prijs – en/of hoeveelheidsafwijkingen, ontbrekende goedkeuring: afstemmen met de leverancier, aankoopdienst en/of verantwoordelijke, indien nodig betaling leveranciers blokkeren, te ontvangen creditnota's opvolgen en na ontvangst en goedkeuring boeken om correcte afwikkeling van de facturatie te garanderen;
 • Datering, klassement en archivering van leveranciersfacturen, creditnota's en zendnota's om een correcte administratie te garanderen.

 

Jouw vaardigheden?

 • Je hebt een diploma Bachelor Accountancy of gelijkwaardig door ervaring;
 • Een eerste werkervaring is een pluspunt;
 • Je hebt kennis over boekhouden alsook fiscaliteit/BTW;
 • Je draagt nauwkeurigheid hoog in het vaandel bij het invoeren van gegevens;
 • Je gaat discreet en tactvol om met vertrouwelijke informatie;
 • Je hebt een goede kennis van Engels (zowel mondeling als schriftelijk) en noties van Frans/Duits;
 • Je bent goed in het gebruik van diverse softwareprogramma's (e.g. MS Office en ERP-pakket).

 

Wat je krijgt?

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de waarden: integriteit, respect, moed, samenwerking en doorzettingsvermogen. Wij noemen dit ‘Our Way'. Met onze aanpak kunnen we samen een duurzamere, vooruitstrevende en betere versie van de wereld realiseren.

Wij bieden je een baan in een prettige, veilige en collegiale omgeving, met boeiende en verantwoordelijke taken binnen een internationale setting.

Een horizontale organisatiestructuur en wederzijds respect zijn voor ons een tweede natuur. Bovendien geniet je van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en uitgebreide sociale voordelen, een bedrijfspensioenplan, gezondheidsvoordelen, mogelijkheden voor flexibele werktijden en hybride werken, en nog veel meer.

Wij geloven in de kracht van mensen met verschillende waarden, standpunten en expertise. Ons doel is het welzijn van mensen en de planeet – een concept dat we KAITEKI noemen. Wij streven naar het creëren van een inclusieve en diverse omgeving.


 
Loading...
Karte schließen
Ort
Tielt, R. Tavernierlaan 2
I.P. Noord - R. Tavernierlaan 2, 8700, Tielt , Belgium
Loading...
Diese Seite teilen
Share with linkedin
Share with facebook
Share with twitter
Share with email
Loading...
Job-Benachrichtigung
Benachrichtigungs-Abo anhand dieser Stelle erzeugen

Interessiert

Wird geladen